Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μεγάλη "επιτυχία" της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβε λαθρομετανάστη που επιχείρησε να φύγει ..."παράνομα" από τη χώρα ΜΑΣ.!

Σε τούτη την "προοδευτική" χώρα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να "γαντζωθούμε" πάνω στους λαθρομετανάστες και να τους κρατήσουμε εντός συνόρων πάση θυσία, λες και πάνω σ' αυτούς στηρίζουμε την ύπαρξή μας ως Έθνος.
"Προοδευτικά" έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ(ξαχρείωσης) - μεταξύ αυτών και του αισχρού Εκαλιώτη - παρουσιάζουν την "είδηση" ως εξής:
"...Συνελήφθη, το απόγευμα της Τρίτης, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας..."

Βρε ηλίθιοι κυβερνώντες, αυτός ο φουκαράς λαθρομετανάστης, φαίνεται πως επιχείρησε και κατά το παρελθόν να εγκαταλείψει μόνος του τη χώρα μας και αφού δεν τα κατάφερε, λόγω υψηλής "προστασίας" που παρέχεται αφειδώς εκ μέρους των σταλινιστών αλληλέγγυων, φρόντισε ο άνθρωπος (παράνομα) να εφοδιασθεί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του (δηλαδή να εγκαταλείψει τη χώρας μας) κι' εσείς αντί να τον βοηθήσετε να φύγει με νόμιμες διαδικασίες, τον "μαγκώσατε", και μάς παρουσιάζετε ως "επίτευγμα" την απύθμενη βλακεία της ...σύλληψής του.!
Αφήστε ρε τζερεμέδες τον άνθρωπο να φύγει. Αφού παράνομα εισήλθε στην χώρα, πώς είναι δυνατόν να χαρακτηρίζετε ως "παράνομη" την απόπειρα εξόδου του από τη χώρα μας;
Πάει στράφι ο χαρακτηρισμός του "μαλάκα"... εσείς ξεπεράσατε κι' αυτά τα όρια.!

gianniotis

2 comments:

  1. Το θράσος του Τσίπρα δεν έχει όρια.

    Ο προστάτης των κουκουλοφόρων,
    ο αρχηγός του κόμματος οπαδοί, μέλη
    και στελέχη του οποίου κατ επανάληψη
    αποπειράθηκαν να κάψουν ζωντανούς,
    και με κάθε ευκαιρία υβρίζουν
    "μπάτσους" τους αστυνομικούς υπαλλήλους, εμφανίστηκε, χωρίς
    να ντραπεί, στη ΓΑΔΑ!

    Τους υποσχέθηκε μάλιστα την επίλυση των επαγγελματικών τους αιτημάτων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την ανάρτηση. Και κυρίως για την επισήμανση της παράνοιας. Αυτά δε γίνονται ούτε στη ζώνη του λυκόφωτος. Τα άτομα είναι άρρωστα. Έχουν τελείως αντεστραμμένο κώδικα και πάνε να μας αρρωστήσουν κι εμάς. Αλλά θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου πώς οι παράνομα εισελθόντες είναι παράνομοι και άμα φεύγουν: Έχουν ήδη νομιμοποιηθεί αφού παίρνουν τα μαγικά χαρτάκια αίτησης ασύλου! Αυτό είναι το μυστικό. Φρόντισαν οι αριστεροπασοκοαλήτες να εφαρμόζεται αυτό το κόλπο ενώ δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια αποτροπής εισόδου. Τα σύνορα είναι φρη κόντρα στη συνθήκη Σέγκεν. Κι οι ευρωπαίοι μούγκα. Μόνο ο Θεός ξέρει τί παιχνίδια παίζονται με τους ισλαμοεποίκους. Πάντως εφόσον περιμένουν ν' αποφανθεί το Κράτος(;;;) αν δικαιούνται άσυλο ή όχι είναι νόμιμοι υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή