Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το "ερυθρόχρωμο" τηλεοπτικό μονοπώλιο πρέπει να σταματήσει επιτέλους.! Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης ΔΕΝ ανέχθηκε μαθήματα "δημοκρατίας" από τα ορφανά του ...Στάλιν.! (video)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έγινε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής μη ανεχόμενος τον διαρκή και εμετικό τηλεοπτικό μονοπώλιο της αριστεράς, επιτέθηκε αρχικά φραστικώς προς την φτωχή "κομουνίστρια" του ΣΥΡΙΖΑ Κα Δούρουμετά από πρόκλησή της επί προσωπικού προς τον κ. Κασιδιάρη, ενώ η παρευρισκόμενη επίσης φτωχή "κομουνίστρια" του ΚΚΕ Κα Λιάνα Κανέλλη, για λόγους εντυπωσιασμού και με την ιδία απαξιωτική συμπεριφορά προς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής προκάλεσε με ακατονόμαστες φράσεις τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αντιδράσει έντονα και να αποχωρήσει από το πάνελ των ..."προοδευτικών". 





9 comments:

  1. Ν' αγιάσει το χέρι του που κάνουν μαθήματα δημοκρατίας τα σταλινικά καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι θα χαστουκίζεται με τις αγαπητικές της η Κανέλλη οι οποίες μπορεί και να είναι ανήλικες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ. gianniotis.
    Όλα τα όλα πουλημένα site και blogs παρουσιάζουν διαφορετικά την είδηση. Πρώτη η κυρία Δούρου προκάλεσε τον κ. Κασιδιάρη κάνοντας λόγο για να τον ειρωνευτεί επί δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί και πρώτη επίσης η κα Καννέλη κτύπησε με τον Ριζοσπάστη τον κ. Κασιδιάρη στο πρόσωπο.
    Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.
    και πάλι συγχαρητήρια

    Κώστας Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόλμησες μωρή Κανέλλη να αγγίζεις με τον ριζοσπάστη το πρόσωπο του Κασιδιάρη. Ουστ μωρή ξεφτιλισμένη λέσβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΕΙ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ"ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΚΕ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ 40%.ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΝΕΛΛΗ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1.200.000.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΞΕΦΤΙΛΑ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ,ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"ΦΤΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΕ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κανέλλη δέν προκάλεσε απλά. Σηκώθηκε και τον χτύπησε με την εφημεριδα της. Ζήτησε σύγκρουση, και την είχε. Απλά πράγματα.
    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπρεπε να βρει τον μάστορά της η κυρία κοντοκόλα και χοντροκόλα Κανέλη και τον βρήκε στο πρόσωπο του Έλληνα Εθνικιστή κ. Κασιδιάρη. Αρκετό αέρα έχει πάρει το κόκκινο φασισταριό του Περισσού. Άντε στο διάολο. ΚΥΡΙΕ Κασιδιάρη, μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχουμε βίντεο και φωτογραφίες με κομμουνόσκυλα σε πορείες να δέρνουν με ρόπαλα μη κουκουλοφόρους, 10 κομμούνια προς έναν

    έχουμε τον ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έξω από την ΜΑΡΦΙΝ να δίνει εντολές για το κάψιμο και μαρτυρία κυρίας που της είπε "φύγε γιατί θα σε κάψω και εσένα"

    δεν είδα κανέναν εισαγγελέα να κινείται αυτεπάγγελτα...βλέπεις όταν οι δολοφονίες γίνονται από τα "παιδιά" τού Λάκη δνε υπάρχει πρόβλημα ενώ αν φάει καμμιά φάπα κανένα σταλινικό κτήνος που αρχίζει μάλιστα πρώτο την χειροδικία τότε σπεύδουν οι εισαγγελείς να συλλάβουν τον "κακούργο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή