Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνει κόμμα ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος

Το δικό του κόμμα ετοιμάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, με αρχηγό τον γιό του, Παύλο.

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα και τα οικονομικά αδιέξοδα κάνουν πολλούς να πιστεύουν ότι ο τέως Βασιλιάς θα περάσει σ’ αυτή την κίνηση, παρ’ ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πολλές φορές ότι δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική, ενώ και στο παρελθόν έχει διαψεύσει τέτοιου είδους φήμες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας paratiritis-news.com οι ζυμώσεις για το... νέο κόμμα έγιναν σε διαδοχικές συναντήσεις το καλοκαίρι σε «βίλα μεγαλόσχημου», στο Πορτοχέλι της Ερμιόνης. Στις ζυμώσεις φέρεται πως συμμετείχαν προσωπικότητες του εφοπλισμού και του Τύπου, ενώ ο χώρος που θα καλύπτει το νέο κόμμα υποτίθεται πως θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία έως τη Χρυσή Αυγή.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι για ηγέτης του νέου κόμματος προορίζεται ο πρωτότοκος γιος του τέως, Παύλος, και έχει ζητηθεί γι' αυτό η συγκατάθεση του πατέρα του, Κωνσταντίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν αρνηθεί ο Παύλος υπάρχει και η σκέψη να προταθεί η ηγεσία στον αδελφό του Νικόλαο.

Ποιος είναι ο λόγος της δημιουργίας ενός νέου κόμματος με ηγέτη ένα πρόσωπο από την τέως βασιλική οικογένεια; Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο κόμμα «θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το ..."έλλειμμα δημοκρατίας" για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή». 

Όπως λέγεται τα ατού του κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει και μια φράση ενός εφοπλιστή που φέρεται να έλαβε μέρος στις συναντήσεις για το νέο κόμμα: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…».

apospasma

4 comments:

  1. Ωχ ακόμα δέν έφτασε η Χρυσή Αυγή το 10% και θα διασπαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η έγκαιρη (1985!) προειδοποίηση της Ο.Ε.Α. (όταν ακόμη η ιδέα για κατάρρευση της Ε.Σ.Σ.Δ ήταν κακόγουστο αστείο), ότι ο διάδοχος Παύλος θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, εν μέσω κρίσης! Αυτό βεβαίως μας δείχνει τον μακρόπνοο σχεδιασμό όλων των εξελίξεων από (τουλάχιστον) το 1980 έως τις μέρες μας και ακόμη πιο πέρα...
    Προφανώς η βίλα στην οποία αναφέρεται είναι -πιθανών- αυτή του εφοπλιστή και καναλάρχη Μίνωα Κυριακού.
    Το αστείο της υπόθεσης είναι η τελευταία παράγραφος του άρθρου...
    αυτή δηλαδή που φέρεται να είπε "κάποιος" εφοπλιστής: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…»...λόγια που εκστομούνται από ανθρώπους της διαφθοράς και του άνευ ορίων πλουτισμού. Δεν υπάρχει εφοπλιστής που να μην πλούτισε παραβαίνοντας όλη την ηθική δεοντολογία και που στον βωμό του Χρήματος, να μην θυσίασε -κάποιες φορές- ακόμη και ανθρώπινες ζωές! Αυτοί που μπροστά στο κέρδος, δεν βλέπουν τίποτε αξιότερο! Και βέβαια, την εξουσία που τους δίνει η δύναμη του χρήματος, την καταχρώνται συστηματικά...
    Look who is talking!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώτσο μου άργησες πολύ έπρεπε να το είχες κάνει το λιγότερο έναν χρόνο πρίν, τώρα πολύ δύσκολο να φύγει ο κόσμος απο την Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή