Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ξεσαλώνουν τα ορφανά του Στάλιν

Πατήστε για μεγέθυνση 
Αλέκα Παπαρήγα: Η βουλή είναι φυλακή! Άρα και οι κουκουέδες που τη φυλάνε είναι… δεσμοφύλακες!

Τώρα που είναι επί θύραις η ψήφιση του Μνημονίου 3, βρήκε την ώρα το καταρρέον ΚΚΕ να καταθέσει πρόταση νόμου «για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης»! Πρόκειται βέβαια για μια απελπισμένη προσπάθεια για τη δημιουργία εντυπώσεων και την διάσωσή του. Και η Παπαρήγα, στην απέλπιδα προσπάθειά της να εμφανίσει το καθεστωτικό κόμμα της ως… αντισυστημικό, συνόδεψε την παρουσίαση της πρότασης νόμου με ξεχασμένες επαναστατικές κορώνες για το κοινοβούλιο που είναι… φυλακή και για… ανατροπή του συστήματος! 
Ιδού οι πλήρεις… επαναστατικές δηλώσεις της Παπαρήγα:...

«Αργά ή γρήγορα το αστικό κοινοβούλιο θα αποδειχθεί για τον λαό ότι δεν είναι ο ναός της Δημοκρατίας, αλλά κυριολεκτικά μια φυλακή. Το γεγονός πως η πρόταση δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε και θα τεθεί, με ερμηνεία του Συντάγματος ότι δεν πρέπει να παίρνονται στη Βουλή αποφάσεις που ανεβάζουν το δημοσιονομικό κόστος, αποδεικνύει ότι το Κοινοβούλιο -που εμείς το λέμε αστικό- έχει θωρακιστεί με πάρα πολλούς τρόπους και συνταγματικά και με νόμους, ούτως ώστε οι αποφάσεις που παίρνονται να μην δημιουργούν ρωγμές στα τείχη και στα βάθρα του συστήματος. Ο λαός πρέπει, ανατρέποντας τη δικτατορία των μονοπωλίων, να δημιουργήσει γνήσιους λαϊκούς θεσμούς, με βουλευτές και αντιπροσώπους οι οποίοι εκφράζουν τη λαϊκή εξουσία και δεν είναι υπηρέτες -είτε από τη θέση της διακυβέρνησης, είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης- του σάπιου κοινωνικού συστήματος που ζούμε. Ας τα βλέπουν αυτά, τα κόμματα εκείνα τα οποία το πολύ που βλέπουν για τον λαό είναι να οργανώνει μια διαδήλωση, ένα κίνημα για να αλλάζει τον κυβερνητικό μηχανισμό και το κυβερνητικό προσωπικό και όχι για να ανατρέψει το ίδιο το σύστημα».


Μετά, λοιπόν, απ’ αυτές τις ευθέως αντικοινοβουλευτικές δηλώσεις της Παπαρήγα, περιμένουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις πολιτικάντηδων και μεγαλοδημοσιογράφων, για την «επικινδυνότητα» του ΚΚΕ, που «απειλεί ευθέως τη δημοκρατία», που «απειλεί με ανατροπή της» και με «επιβολή δικτατορίας» κ.τ.λ. Όσα δηλαδή ακούστηκαν και γράφτηκαν για διάφορες κατά καιρούς δηλώσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.

(ΥΓ) 1: Φυσικά, όλοι οι σύντροφοι των ΜΜΕ και οι πολιτικοί συνεταίροι της Παπαρήγα, του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, κατανοούν το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει το ΚΚΕ και το ότι πρέπει που και που να πετάει και καμιά… επαναστατική παρόλα για να μη λακίσουν οι πελάτες. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να χιμήξουν στο ΚΚΕ.

(ΥΓ) 2: Αλέκα, εφόσον «η βουλή είναι φυλακή», άρα και οι ροπαλοφόροι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ που τη φυλάνε όποτε μυρίζει μπαρούτι (δίκην Κοζάκων στα Χειμερινά Ανάκτορα) είναι… δεσμοφύλακες!

1 comments:

  1. Απεργία=Μαλακία
    Μην ξεχναμε οτι επι τριαντα χρονια οι καλοι μας ποιμενες, οι "ανθρωποβοσκοι" συνδικαλιστες, επιβαλουν επανω μας, την απολυτη κυριαρχια των κομματων που υπηρετουν. Αν η κατακτηση δικαιωμάτων ήταν αποτελεσμα δυναμικών κινητοποιησεων, τοτε πραγματικα θα επρεπε να ειμαστε Δανια και οχι δανεία. Η επικυριαρχια των κομματων και ειδικα του κκε, μας οδηγησε σε μια ιδιοτυπη δικτατορια του τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται. Μας επεβαλαν την ανοχη στα εκατομμυρια των λαθρομεταναστων που εισεβαλαν στην χωρα. Ταυτισαν το εγκλημα της αθροας λαθρομεταναστευσης, η οποια μας υπονομευει πολυπλευρα, με τον ανθρωπισμο, και ετσι μας εδεσαν χειροποδαρα. Δεν ειχαμε δυνατοτητα αντιδρασης διοτι αυτοματως η κομματικα κατακτημενη κοινωνια θα μας στιγματιζε σαν ρατσιστες. Στο εγκλημα αυτο συνεπραξαν ολα τα προ του 2010, κομματα, καθενα για τους δικους του λογους.
    Το κκε εκανε συνειδητα πλατες στην λαθρομεταναστευση, προκειμενου να αλωθει η χωρα και να καταστραφει το ελληνικο κρατος. Η καταστροφη του κρατους ειναι η πεμπτουσια της πολιτικης του κκε. Ο συριζα το εκανε, διοτι στους λαθρομεταναστες εβλεπε προοπτικα μια στερεη βαση υποστηριξης του. Η νδ εκανε απλα μια αρπαχτη στα φτηνα μεροκαματα και στην διαλυση των εργατικων δικαιωματων. Το πασοκ δεν ηθελε να ταραξει τα νερα. Η γραμμη του πασοκ σε γενικες γραμμες ηταν "Καντε ο,τι θελετε μαλακες, μονο μην μας ενοχλειτε τωρα που ειμαστε στη βούτα". Ετσι αγαπητοι συμπολιτες και συμπατριωτες ζουμε επι τριαντα χρονια μια βρωμικη δικτατορια τσόγλανων, απατεωνων, προδοτων και δοσιλογων. Το κοινωνικο κατακαθι πηρε την εκδικηση του καταστρεφοντας την χωρα.
    Ερχονται τωρα τα κωλοπαιδια και μας καλουνε σε αγωνες!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ!
    Οπου συναντατε κομματικους συνδικαλιστες ριχνετε τους ξυλο. δεν πρεπει να βρισκουν μερος ουτε να σταθουν. Μην τους ανεχεστε πλεον, ειναι το χειροτερο (μετα τους δημοσιογραφους και τους πολιτικους) μερος της κοινωνις. Κατα κανονα αληταμπουρες, αισχροι, χυδαιοι και κλεφτρονια.
    Πυξ λαξ τα μπασταρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή