Τρίτη 30 Απριλίου 2013

"Έφυγε" ο Ανδρέας Ντούζος. Συγκινητικό μήνυμα του γιου του Στιβ. (βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Ντούζος σε ηλικία 76 ετών.

Ο ηθοποιός έδινε μάχη με το Αλτσχάιμερ τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο έδινε τον αγώνα του στην εντατική μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Ο Ανδρέας Ντούζος σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 1936. Συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του '60, και θεωρήθηκε ως ζεν πρεμιέ της εποχής. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Στηβ και την Τέτα, τα οποία ακολούθησαν και αυτά για ένα διάστημα, με σημαντική επιτυχία, το...

30 Aπριλίου 1945: Όταν η Εύα αυτοκτόνησε με τον Αδόλφο!

Εύα Μπράουν (Eva Braun): Γερμανίδα καλλονή, ερωμένη του Αδόλφου Χίτλερ για δεκατρία χρόνια και σύζυγός του για ένα εικοσιτετράωρο.

Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 6 Φεβρουαρίου 1912 και ήταν η μεσαία από τις τρεις κόρες του δάσκαλου Φριτς Μπράουν και της νοικοκυράς Φραντζίσκα Κρόνμπεργκερ. Τελείωσε μετά κόπων και βασάνων το Λύκειο, ενώ παράλληλα δούλευε ως γραμματέας σε ιατρείο.

Στα 17 της, η ευειδής Εύα προσελήφθη στο στούντιο του Χάινριχ Χόφμαν, επίσημου φωτογράφου του Ναζιστικού Κόμματος. Εκεί γνώρισε τον Αδόλφο...

Σε ποιούς θα επιστραφούν οι πινακίδες λόγω Πάσχα

Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επιστρέφονται από τη Μεγάλη Τρίτη οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή...

Κατασχέσεις καταθέσεων για οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία

Την κατάσχεση των καταθέσεων όλων όσοι χρωστούν στα ασφαλιστικά Ταμεία, εφόσον το ποσό των «χρηματικών τους διαθεσίμων» επαρκεί για να ξεπληρώσουν τις οφειλές τους, προβλέπει διάταξη που εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο, αιφνιδιάζοντας δυσάρεστα χιλιάδες επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ημερησία, οι προσθήκες προβλέπουν πως για χρέη...

Μ. Τρίτη - Η καταδίκη των Φαρισαίων και το τροπάριο της Κασσιανής

Η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων, και αφετέρου στην παραβολή των δέκα παρθένων.

Στον Όρθρο διαβάζεται από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου (22, 15- 23, 39) η καταδίκη των Φαρισαίων. Στην Ακολουθία συνεχίζεται η ανάγνωση από...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δίκη Marfin: "Τους εξανάγκασαν σε φρικτό θάνατο" κατέθεσαν οι μάρτυρες

«Μας έχουν βάλει φωτιά… Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα πνίγομαι».

Τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από την έγκυο σύζυγό του Αγγελική Παπαθανασοπούλου, που κάηκε μαζί με δύο συναδέλφους της στην φωτιά της Marfin, στην οδό Σταδίου το Μάιο του 2010, περιέγραψε στην κατάθεσή του στη δίκη των υπευθύνων της τράπεζας, ο σύζυγός της,...

Υπόθεση Ζαχόπουλου: Άπαντες ...αθώοι!

Την αθώωση της Εύης Τσέκου, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη και του εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, για την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, που ήρθε στην επικαιρότητα το Δεκέμβριο του 2007 μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του τότε γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο.

Το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία αθώα την Εύη Τσέκου, συμβασιούχο την επίμαχη περίοδο στο υπουργείο Πολιτισμού, για την...

Αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγει ούτε ένας δοσίλογος…

Δεν θα τους λυπηθεί ούτε ο βόθρος. 
Αυτή είναι η αλήθεια. Βρώμισαν την πατρίδα μας, την έβγαλαν στον τόκο και παρέδωσαν τα πάντα στους αφέντες τους, για να εξασφαλίσουν την δόση τους στην εξουσία.

Ο ένας μετά τον άλλον, παρελαύνουν από τα μπαλκόνια και επιδεικνύουν το πτώμα της βιασμένης δημοκρατίας. Το πολίτευμα έχει ανατραπεί. Οι νόμοι δεν ισχύουν και αντικαταστάθηκαν από βωμολοχίες κατά της λογικής και από...

Η απάτη της Ολυμπίας Οδού!

"Αν ο Μπεν Άφλεκ γνώριζε τον Σαμαρά θα μπορούσε να σκηνοθετήσει μια νέα επιχείρηση ARGO και να διεκδικήσει εκ νέου το Oscar σκηνοθεσίας αυτή τη φορά για το 2013.
Οι χιλιάδες απολυμένοι της Ολυμπίας Οδού πιθανόν να μην την έβλεπαν ποτέ γιατί ακόμα και τα 7 ευρώ για διασκέδαση είναι περιττά έξοδα όταν δεν έχεις να αγοράσεις τα απαραίτητα."

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο Β. Βενιζέλος και ο Ν. Τσούκαλης επιθεώρησαν τα έργα της Ολυμπίας Οδού που επαναξεκινούν.
Αλήθεια βρε @#$%@# ποια Ολυμπία Οδός;
Δεν υφίσταται καμία Ολυμπία οδός, κανένα...

Διαψεύδει τα περί σκάφους σε offshore εταιρεία ο Π. Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πληροφορίες περί κατοχής σκάφους αναψυχής, το οποίο είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία (σχετικό θέμα).

Σε δήλωσή του κάνει λόγο για συκοφαντίες από τη ΝΔ και προειδοποιεί ότι "όσοι αναπαράγουν μετά τη διάψευση τη λάσπη, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει:...

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο με 168 "Ναι"

Εγκρίθηκε χθες βράδυ το πολυνομοσχέδιο-σκούπα από την ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων. 

Ναι ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Όχι ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΧΑ και του ΚΚΕ. 

Αίσθηση προκάλεσε το "ναι" του...

Μ. Δευτέρα - Η πορεία Του Κυρίου προς τα Άγια Πάθη

Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα Άγια Πάθη του Κυρίου Ιησού Χριστού. Τύπος του Κυρίου Ιησού είναι ο πάγκαλος Ιωσήφ που σήμερα επιτελεί η Εκκλησία την ανάμνησή του.

Ήταν ο μικρότερος γιος του Πατριάρχη Ιακώβ και ο πιο αγαπητός. Όμως φθονήθηκε από τα αδέλφια του και αρχικά τον έριξαν σ' ένα βαθύ λάκκο και εξαπάτησαν το πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα ματωμένο ρούχο ότι δήθεν τον κατασπάραξε κάποιο θηρίο. Στη συνέχεια τον πούλησαν για τριάντα αργύρια σε εμπόρους, οι οποίοι τον ξαναπούλησαν στον αρχιμάγειρα του βασιλιά της Αιγύπτου, τον Πετεφρή.

Ο Ιωσήφ ήταν πανέμορφος και τον ερωτεύθηκε η γυναίκα του Πετεφρή, που θέλησε να...

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σε offshore γραμμένη η θαλαμηγός του Καμμένου;

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του και να κατέβει από το βήμα εξαιτίας της συμπεριφοράς του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε στο βήμα αλλά έκανε το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο, αφού από κάτω ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατούσε στα χέρια ένα μεγάλο χαρτί και το έδειχνε προς τον...

"Η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο προς την ανάκαμψη". Ε, αφού το 'πε ο Αβραμό, ...έτσι θα 'ναι!

"Η Ελλάδα παραμένει μία δύναμη που συμβάλλει στη σταθερότητα της ευρύτερης γειτονιάς της" ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν, επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός λαός είναι εκείνος που έχει καταβάλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών:...

Ο (απίθανος) Θεοχάρης στο κόμμα του Μόσιαλου!

Μπορεί δημοσίως να εμφανίζεται με προφίλ τεχνοκράτη, αλλά στην πραγματικότητα και παρασκηνιακώς ο (γνωστός) γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης έχει αρχίσει να αναπτύσσει πολιτική και κομματική δράση!

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο κ. Θεοχάρης -που με τις αποφάσεις, τις δηλώσεις και τα κατά καιρούς «τιτιβίσματά» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει...

Έπεσε ξύλο στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

Έπεσε… ξύλο στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αποκαλύπτεται από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας! 

Η πρώην βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου δέχτηκε επίθεση...

Γερμανός καθηγητής: "Η Γερμανία διαπρέπει με δανεικά και αγύριστα"!

Η Γερμανία είχε κατά καιρούς διεθνή πρωτιά σε πολλούς τομείς: στον τουρισμό, στις εξαγωγές, στις τέχνες, στο ποδόσφαιρο. Εκεί που είναι όμως μονίμως ασυναγώνιστη είναι στο άθλημα «δανεικά και αγύριστα». 
«Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πολεμικά χρέη» επανέλαβε πρόσφατα ο καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας Άλμπεχτ Ριτσλ, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο η χώρα του να δεχθεί συζήτηση για...

Κινδυνεύουν τα σπίτια μας με κατάσχεση;

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων είναι παγωμένοι μέχρι την 31/12/2013. 

Και μετά; Με αφορμή τη σημερινή ανακίνηση του θέματος, το υπουργείο Ανάπτυξης διέψευσε το ενδεχόμενο «ξεπαγώματος». Ωστόσο, στο υπουργείο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σενάρια.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αναφέρεται...

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μαγνησίας

Προβλήματα υγείας και οικονομικά φαίνεται ότι ήταν τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) και των Περιπτερούχων Μαγνησίας, Κώστα Κόγια, 61 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Νέα Ιωνία, από την...

Δεν μπορεί ο 'Ακης "να τα έφαγε μόνος του".

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Η πολύκροτη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, ορθώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του λαού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι ο πρώτος Έλληνας υπουργός που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την προσφυγή του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο μηχανισμό της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και μάλιστα...

Τραγωδία στο Αγρίνιο: νεκροί σε τροχαίο πατέρας και κόρη!

Στο πένθος βυθίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στο Αγρίνιο, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα: Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν έπεσε πάνω σε τρακτέρ!

Το μοιραίο ατύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Αγγελοκάστρου.

Ο 45χρονος και η 14χρονη κατευθύνονταν...

Γιατί η Ιταλία σχημάτισε Κυβέρνηση συνεργασίας.

Όπου η αριστερά έχει εξελίχθη σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόμμα... 
Walter Veltroni

Από τον Ιάσωνα

Στις 16 Οκτωβρίου 1999 στην εφημερίδα "La Stampa" δημοσιεύθηκε άρθρο του Walter Veltroni* που αφορούσε την εισήγηση του, ως Γενικού Γραμματέα στο πρώτο συνέδριο του κόμματος της Δημοκρατικής αριστεράς και απαντούσε στον...

Η Χρυσή Αυγή κάνει αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες και το ΚΚΕ μόνο για τα ορφανά και τα μπάσταρδα του Στάλιν!

Πατήστε για μεγέθυνση 
"Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας

Αυτά τα ..."ωραία" διαβάζουμε στον ρυπαρό ιστότοπο του "προοδευτικού" ΠΑΜΕ (δείτε εδώ).

Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του...

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κονδυλοφόρος - ψευτόμαγκας της "Αυγής" απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους άπλυτους συριζάδες για βιαιοπραγίες κατά Χρυσαυγιτών!

"Τρεις σφαλιάρες την ημέρα, τον φασίστα κάνουν πέρα". 

Έτσι τιτλοφορείται χθεσινό άρθρο της "Αυγής", (δείτε εδώ) το οποίο υπογράφεται από κάποιον Γιώργο Ανανδρανιστάκη. 

Εάν πραγματικά ισχύει η θεωρία ότι τα επίθετα των Ελλήνων αποτελούν δημιούργημα κάποιου επαγγέλματος ή συγκεκριμένης ιδιότητας, τότε στην...

Έγινε φονιάς για 25 ευρώ. Συνελήφθη 18χρονος για την δολοφονία της γιαγιάς του

Σοκ προκαλεί η εξιχνίαση της δολοφονίας 75χρονης στο Νέο Ηράκλειο το Δεκέμβριο. Ως δράστες συνελήφθησαν πέντε άτομα, (τρεις Έλληνες και δύο Αλβανοί), μεταξύ των οποίων και ο εγγονός της γυναίκας, από το σπίτι της οποίας αφαίρεσαν το ποσό των 25 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε ο...

Τα "κυβερνητικά" ...δεκανίκια απαιτούν ανασχηματισμό!

Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, αντίστοιχα, ζητούν αλλαγές στη λειτουργία της κυβέρνησης, ακόμα και σε επίπεδο προσώπων.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Realnews της Κυριακής", ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως χάρη στις θυσίες των πολιτών, η χώρα είναι σε...

Επεισόδια στη Λάρισα. Χρυσαυγίτες πήγαν να προσφέρουν αίμα (μόνο για Έλληνες) και οι "προοδευτικοί" τούς πέταξαν καφέδες και νερά!

Παραλίγο να "πιαστούν στα χέρια" οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, είχαν προαναγγείλει αιμοδοσία "μόνο για Έλληνες", με πολλές ..."αντιρατσιστικές" οργανώσεις (του κώλου) να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς οι ...

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το τσιγάρο...

Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή...

Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια...

Ψόφησε το γομάρι και μας έμεινε το… σαμάρι

Αντώνη, σε έχω χάσει! Πού είναι εκείνη η εποχή που έτρεχες στα Ζάππεια και μας έδινες ελπίδα και προοπτική για ν’ αντέξουμε τα υφεσιακά μέτρα της τρόικας και να πειστούμε για τη σωτηρία της πατρίδας. Πού είναι εκείνη η εποχή, Αντώνη, που πήγαινες πάνω κάτω και ζητούσες εκλογές και αυτοδυναμία ώστε εφαρμόσεις απερίσπαστος το αναπτυξιακό σου πρόγραμμα, να μειώσεις τη φορολογία των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων, τους άμεσους και τους έμμεσους φόρους, με δέσμες...

Ένας πρωθυπουργός λιγότερος...

Ξεκίνησε προ ημερών και διεκόπη η πολύκροτη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, της γυναίκας του, του ξαδέρφου του και μερικών ακόμη υπαλλήλων που βρίσκονταν στο γραφείο του υπουργού όταν η Ελλάδα αγόραζε υποβρύχια.

Ο Άκης μπήκε με την Βίκυ χέρι - χέρι στο δικαστήριο, ενώ κατά την απολογία του διαμαρτυρήθηκε πως για έναν ολόκληρο χρόνο τού "ασκείται ...κρατική βία".

Τα μέσα ενημέρωσης, από την πλευρά τους, συνεχίζουν να δραματοποιούν την ιστορία...

Απίστευτο: Έχτισε τον νεκρό πατέρα του στον τοίχο για να παίρνει τη σύνταξή του!

Μια ακόμη άρρωστη οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης όπου ένας 44χρονος είχε αποκρύψει με τρόπο φρικιαστικό το θάνατο του πατέρα του εδώ και δύο χρόνια για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή του.

Η σορός του 83χρονου ανακαλύφθηκε από αστυνομικούς σε ένα σπίτι στο Σουμπιάκο, ένα μικρό χωριό σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τη Ρώμη, ενώ..

Οι Γερμανοί στην Αθήνα – τότε και τώρα

Τα χαράματα της 27ης Απριλίου 1941 (Κυριακή του Θωμά), οι ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών άκουγαν τον εκφωνητή Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο να μεταδίδει με τη χαρακτηριστική φωνή του τις τελευταίες ελεύθερες φράσεις:

"Εδώ ελεύθεραι ακόμη Αθήναι...

Έλληνες! Οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα...

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αμόκ Δένδια κατά Χρυσής Αυγής. Είναι πλέον θέμα ψυχιατρικής διερεύνησης!

Μόνιμος εφιάλτης έχει γίνει η Χρυσή Αυγή για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Ν. Δένδια, και το μόνο που τον απασχολεί νυχθημερόν είναι η εξάλειψη ή έστω ο περιορισμός της επιρροής της στην ελληνική κοινωνία! Κι ο… εφιάλτης τον ακολουθεί παντού!

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, ο ρέκτης υπουργός βρίσκεται στην Αμερική (για προφανείς λόγους…) και εκφώνησε...

Χανιά: Κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του!

Συνελήφθη στην περιοχή Κουρνάς του δήμου Αποκορώνου Χανίων ένας 54χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του, ηλικίας 11 και 16 ετών, και ξυλοκοπούσε τον 20χρονο γιο του.

Ο 54χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ενδοοικογενειακής βίας.

Η «δράση» αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη κόρη του...

Δεν θέλουν να βάλουν χέρι στο δημόσιο, γι' αυτό ξεφτιλίζονται και με τους συμβασιούχους!

Η παράνοια, το σισύφειο άγος, το ανέσπερο μέλλον της σύγχρονης Ελλάδας μοναδικά αποτυπωμένα στην κωμικοτραγική ιστορία του τελευταίου πολυνομοσχεδίου και τα... πηγαινέλα των «ρυθμίσεων» για τους συμβασιούχους! 

Που να πρωτοσταθεί και τι να πρωτοθαυμάσει κανείς: την προκλητική απόπειρα κατάργησης της (συνταγματικής, μάλιστα!) νομιμότητας και του σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων; Το γεγονός ότι...

Η απόδειξη της αποτυχίας της ακραίας φορολογίας είναι στους δρόμους!

Περπατάς στις γειτονιές της Αθήνας και βλέπεις σε μια γωνιά έναν να πουλάει τσιγάρα με δεκάδες κούτες κρυμμένες μέσα σε μαύρες σακούλες και ξέρεις ότι ο τσιλιαδόρος είναι κρυμμένος αλλά έτοιμος να τους σφυρίξει αν δει να κυκλοφορεί αστυνομικός. Παραδίπλα ένας άλλος πουλάει γυαλιά και ρολόγια, ένα τρίτος τσάντες. Κόσμος αγοράζει ξέροντας ότι στην καλύτερη περίπτωση όλα αυτά είναι λαθραία και αφορολόγητα και στην χειρότερη κλεμμένα.

Βγαίνεις μια βόλτα και πίνεις ένα ποτό. Μόνο ένα, αλλά το κεφάλι σου αρχίζει να γυρίζει...

Η Διδακτορία του Μεταξά και η βουλή των Ελλήνων τότε και τώρα

 Το κοινοβούλιο εικόνα των βουλευτών του.... 

Από τον Ιάσωνα

Μέγας θόρυβος δημιουργήθηκε και το αστικό καθεστώς για μια ακόμη φορά εκινδύνευσε όχι από την άκρατη ούρησι αυτή την φορά, αλλά από τις δηλώσεις «Θέλουμε Μεταξάδες και όχι Σαμαραδες» του ηπειρώτη βουλευτή της ΧΑ...

Σοκ από την αυτοκτονία υποδιευθυντή της Αγροτικής Τράπεζας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλλονής της Λέσβου η αυτοκτονία υποδιευθυντή τραπεζικού καταστήματος της περιοχής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας, ηλικίας 57 ετών, που δούλευε στην Αγροτική Τράπεζα αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο G3, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο σπίτι του στην...

Α. Νταβούτογλου: "Δεν υπάρχει έγκυρη συνθήκη για το που ανήκουν τα νησιά του Αιγαίου"!

"Mη έγκυρες" χαρακτηρίζει τις Συνθήκες της Λοζάνης και των Παρισίων με τις οποίες τα νησιά του Αιγαίου, πλην Ιμβρου, Τενέδου και ορισμένων βραχονησίδων περιήλθαν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή από το Κοτσάελι, Lütfü Türkkan.

Η ερώτηση αφορούσε για το καθεστώς το οποίο ισχύει στα νησιά του Αιγαίου και αν αυτό διέπεται από τις συνθήκες της Λοζάνης του 1923 και...

Κατηγορείται για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ο εργατοπατέρας - κηφήνας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος

Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.

Επιπλέον ο πρώην γενικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ, Ευάγγελος Μπουζούλας, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο Νίκος Φωτόπουλος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή καθώς κατηγορείται ότι...

Μέσα από τις φυλακές Διαβατών ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, έγραψε...

"Ξύπνησα. Κοίταξα το ρολόι μου. 4 το πρωί.

Προσπάθησα να ξανακοιμηθώ. Μάταιος κόπος. Άρχισαν πάλι οι σκέψεις…

Ποια ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ έκανα και συμπληρώνω αύριο Σάββατο του Λαζάρου -παραμονή των Βαΐων που γιόρταζε η μητέρα μου- δύο μήνες στην φυλακή;

Ποια ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ μου καταλόγισαν και δεν θα κάνω για δεύτερη φορά στην ζωή μου...

100 εκατ. ευρώ "έκαναν φτερά" από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ - Λεηλατούσαν και τους εαυτούς τους

Ούτε ένα ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ έχουν "κάνει φτερά" από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ βάσει έκθεσης πέντε εταιρειών ορκωτών λογιστών, οι οποίες διενήργησαν τον σχετικό έλεγχο!

Το κόμμα ο οποίο οδήγησε στην καταστροφή και στην πτώχευση της Ελλάδα, φαίνεται ότι εκτός από τα δημόσια ταμεία έκλεβε και τον ίδιο του τον εαυτό, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα που...

Ένα ανέκδοτο: ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Πατήστε για μεγέθυνση 
Να ερευνούν,
να σκέφτονται,
να ρωτάνε,
να συζητούν

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Αυτό διάβασε ο μαθητής Μανωλιό και σκέφτηκε; Να επί τέλους η ευκαιρία να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί για καιρό. Δεν φοβάμαι πλέον. Αφού το γράφει η ΕΛΜΕ έτσι θα είναι.

Μία μέρα λοιπόν στην τάξη η καθηγήτρια του με στόμφο, με αέρα που τις έδιναν τα 40 χρόνια αριστερόστροφης σάχλας και ύφος ιστρούχτορα σε ΚΟΒΑ ή...

Xαστούκι στην κυβέρνηση από την απόφαση της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του ΕΜΠ για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων (έγγραφο)

Τι μας ζητάτε να διδάσκουμε κύριοι βουλευτές, ερωτούν οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου οι οποίοι εξέδωσαν ψήφισμα-καταπέλτη. Με το νόμο για τα αυθαίρετα παραβιάζονται όλοι οι κανόνες, δεν υπάρχει κανένας νόμος και όλοι εξαγοράζονται, γράφουν.

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του...

Μαζέψτε τον! Πού βλέπει ο Σαμαράς την μείωση της ανεργίας;

Συνηθισμένο το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς χρόνια τώρα και υποστηριζόμενο από τους προδοτικούς μεγαλοδημοσιογράφους, στήνουν κάθε βράδυ από της 7 μέχρι της 9.30 την αράχνη της εξαπατήσεις του ελληνικού λαού.

Κάπου λέει στο βάθος, κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο στο θέμα της ανεργίας, είπε ο Σαμαράς.

Και αμέσως, χωρίς να ψάχνουν το γιατί υπάρχει αυτό το μικρό φρενάρισμα στην...

Χαράτσι και στα γιαπιά!

Μπορεί η κυβέρνηση να αποφάσισε την οριζόντια μείωση του τέλους ακινήτων κατά 15%, αλλά φαίνεται να επιχειρεί να καλύψει το κενό που προκύπτει, ή μέρος αυτού, από τις οικοδομές που δεν έχουν καν ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, στο πολυνομοσχέδιο, που κατατίθεται απόψε στη Βουλή, αναφέρεται ότι «αντικείμενο του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων είναι οι ηλεκτροδοτούμενες δομημένες επιφάνειες ακινήτων...