Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο τηλεοπτικός "κανιβαλισμός" των μη προφυλακισθέντων μελών της Χρυσής Αυγής "σκότωσε" τον αρχηγό της.

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον «πυρηνάρχη» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Γιώργος Πατέλης μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. 

6 comments:

  1. Το πιστεύω ακράδαντα.
    Εύγε κ.gianniotis για τον πολύ εύστοχο τίτλο σου. Δεν ήταν στάση βουλευτών αυτή. Ούτε μπράβοι του πεζοδρομίου και νονοί της νύχτας δεν συμπεριφέρονται έτσι. Και πάλι εύγε. Αυγό είναι ένα απλό αλλά ισχυρό δείγμα της αμεροληψίας σου.
    Νικ. Αγγελίδης - Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά Γιαννιώτη του έφταιγε του Κασιδιάρη ο εικονολήπτης των 300 ευρώ επειδή είχε την ατυχία να πέσει μπροστά του; Γιατί δεν πάει να κλωτσήσει τον Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (ποτε δεν φανταζομουνα οτι θα υπερασπιζομουνα την Χ.Α αλλα προδοτης δεν θα γινομουνα,,, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Γ....Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καμερα μαν των 300 ευρω ....πω πω ....θα μπορουσε να γινει και ανεκδοτο ανετα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κάμεραμεν των 1000 ευρώ να μην πέφτουν πάνω στους ανθρώπους σαν τα κοράκια. Και να μην εξευτελίζουν εσκεμμένα ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη δικαστεί για να μην τυγχάνουν τέτοιας συμπεριφοράς. Και λίγα τους κάνανε, ο σεβασμός κερδίζεται δεν είναι κεκτημένο και όταν δεν σέβεσαι κάποιον δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση να σε σεβαστεί αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εξηγήσεις του Κασιδιάρη ήταν επαρκείς αλλά ποιός δίνει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που λένε μόνο ψέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή