Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Κατανοείστε τα κομμούνια. Η εγκεφαλική τους βλάβη είναι μόνιμη και επικίνδυνη!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την αυτοκατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» (χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά για την τιμή των όπλων, χωρίς ούτε μία αυτοκτονία…), αλλά οι κουκουέδες ακόμα… καρβέλια ονειρεύονται. 
Έτσι, παρουσιάζουν στην ιστοσελίδα τους μια δημοσκόπηση αμερικανικής εταιρείας στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι:...

«Αυξάνονται αυτοί που νοσταλγούν την ΕΣΣΔ και τη σοσιαλιστική οικοδόμηση».
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε 11 χώρες της πρώην ΕΣΣΔ με το ερώτημα «κατά πόσο η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ωφέλησε ή έβλαψε τη χώρα σας».

Η επεξεργασία των στοιχείων ανέδειξε ότι στην πλειοψηφία των χωρών, η πλειοψηφία των κατοίκων πιστεύει ότι η διάλυση της ΕΣΣΔ έβλαψε τα συμφέροντα της χώρας τους.

Αναλυτικότερα, μόνο σε τρεις από τις 11 χώρες;, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Τουρκμενστάν οι κάτοικοι απαντούν πως βλέπουν οφέλη παρά ζημία στη διάλυση. Αντίθετα οι πολίτες της Αρμενίας, του Κιργιστάν, της Ουκρανίας, της Ρωσίας και του Τατζικιστάν, απάντησαν πως βλέπουν αρνητικά τη διάλυση, σε ποσοστά 66%, 61%, 56%, 55% και 52%. Ακόμη υψηλότερα είναι τα θετικά ποσοστά στη Μολδαβία, και τη Λευκορωσία, ενώ διχασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες της Γεωργίας.

Ακόμη πιο αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία με βάση την ηλικία των ερωτηθέντων: Το 33% όσων είναι κάτω των 30 ετών, δηλαδή ουσιαστικά δεν γνώρισαν το σοσιαλισμό, θεωρούν πως ήταν αρνητική η διάλυση της ΕΣΣΔ, ενώ λιγότεροι (30%) είναι οι συνομήλικοί τους που απάντησε θετικά. Όσο δε μεγαλώνει η ηλικία του ερωτηθέντα τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα να απαντήσει υπέρ της ΕΣΣΔ, με χαρακτηριστικό ότι στις ηλικίες άνω των 65, η θετική άποψη για την Σοβιετική Ένωση εκτοξεύεται στο 76%!».


Πρόκειται βέβαια για μια μαϊμού-δημοσκόπηση, προφανώς νοσταλγών του «υπαρκτού», η οποία συγκρούεται με τη λογική και την πραγματικότητα. Διότι, σε όλες αυτές τις χώρες υπάρχουν ακόμα κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία παίρνουν αμελητέα ποσοστά. Γιατί άραγε δεν τα ψηφίζουν οι… πάμπολλοι νοσταλγοί της ΕΣΣΔ, ώστε να επιστρέψουν στον «παλιό καλό καιρό» της… σοσιαλιστικής οικοδόμησης;

Μάλλον οι σπαγκοραμμένοι γερο-Σκρουτζ του Περισσού αρνούνται να παραδεχτούν την πραγματικότητα της βαριάς ήττας της κάλπικης ιδεολογίας τους και νοσταλγούν (τώρα που έχουνε… κεσάτια) τον ποταμό των… κόκκινων δολαρίων της… διεθνιστικής βοήθειας της ΕΣΣΔ!

4 comments:

  1. Παλι ριξανε την ιστοσελιδα της Χρυσης Αυγης τα εβραιοκουμμουνιά.


    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γιαννιωτηηηηη!
    Καλη Χρονια και γρηγορα Λευτερια στην Πατριδα μας



    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά Αγησίλαε και Καλή Χρονιά. Το είδα ότι έπεσε η σελίδα της ΧΑ ενώ μένει ολοζώντανη η σφηκοφωλιά του thens.indymedia.

      Σε λίγο θα διαβάσεις στο ιστολόγιο ότι τα κόμματα του Εθνικού μπουρδέλου έλαβαν "Δώρο Χριστουγέννων" 7.000.000 ευρώ - ΠΛΗΝ της Χρυσής Αυγής.

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. Οι διεθνιστές κομμουνιστές σίγουρα δεν είναι Έλληνες αλλά απόγονοι των εκάστοτε αθυρμάτων που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μολύνουν τον Ελληνικό Λαό.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχεις φιλε μου.
    Το καλοκαιρι του 2014 με Μιχαλολιακο πρωθυπουργο θα παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του!
    Και μη νομιζουν οτι θα υπαρξουν μερικοι προδοτες που θα την κοπανησουν.
    Γιατι οι Χρυσαυγητες εξωτερικου ειναι στο καραουλι.


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και παλι


    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή