Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τα Ζόμπι του Ισλαμικού Τζιχάντ..

Πατήστε για μεγέθυνση
"Ουδέποτε νιώσαμε τόσο περήφανοι για τον γιο μας Τζιμ. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού. Ικετεύουμε τους απαγωγείς να μην σκοτώσουν τους άλλους όμηρους. Όπως ο Τζιμ, είναι και αυτοί αθώοι" 
Diane Foley η μητερα του αποκεφαλισθεντος 
δημοσιγραφου James Foley



"Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε είναι απεχθής. Αυτό μαρτυρά το θάρρος του. Εμείς...
πιστεύουμε ότι πέθανε ως μάρτυρας, ως μάρτυρας για την ελευθερία..Γνωρίζουμε ότι ο Τζίμι είναι ελεύθερος και τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού" 
James Foley Πατερας του αποκεφαλισθεντος

Καθημερινώς οι Τζιχαντιστές επιδεικνύουν τις σπάνιες «αρετές» τους σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας αόπλους πολίτες , ελευθέρους ανθρώπους, που το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι δεν είναι Τζιχαντιστες (skai).

Μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε ένα φρικώδη ολοκληρωτικό πόλεμο αφανισμού που εξελίσσεται εναντίον οιουνδήπτε αρνείται να υποταχθή στον Ισλαμοναζισμό του Ισλαμικού τζιχάντ.

Σήμερα ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα βιντεοσκοπήθηκε και εδόθη στην δημοσιότητα με σκοπό τον τρόμο, και τον εκβιασμό από τους « μαχητές» , όπως αποκαλουν τα μεσα απόψεων, τους διεστραμμένους ισλαμοναζιστές της Τζιχάντ. Θύμα τους αυτή την φορά οαμερικανός δημοσιογράφος JamesFoley (φωτο) 40ετών, που απήχθη το 2012 στην Συρία, ενώ κάλυπτε τον εμφύλιο πολεμο ως ανταποκριτής της GlobalPost,

Ο διεστραμμένος δολοφόνος που αποκεφαλίζει με απερίγραπτη βιαιοτητα χρσηιμοποιώντας ένα μαχαιρι 6-8 ιντσων το αοπλο και δεμενο με χειροπεδες θύμα, εκφωνει ένα λογύδριο , στο οποίιο ουσιαστικά επισημαίνει και καθιστά για πολλοστή φορά γνωστό, το μοναδικό–ακατανίκητο επιχείρημα για να πεισθή κάποιος άπιστος και ασπασθή ον ισλαμισμό των Τζιχαντ…

Τον αποκεφαλισμό. 

Στη συνέχεια απειλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπαμα , ότι ο επόμενος που θα αποκεφαλισθεί είναι ο επισης αιχμάλωτος δημοσιογράφος Steven Sotloff, 31ετων.

Ο δολοφόνος σφαγέας αποκεφαλιστής, θέτει το δεξί του χέρι στο στόμα και το πηγούνι του JamesFoley, τραβά – λυγίζει το κεφάλι του θύματος πίσω και με το αριστερό του χέρι πριονίζει με κτηνώδη βαρβαρότητα, και σαδιστικό μένος το λαιμό του James Foley.

Ένας άλλος διεστραμμένος ("μαχητής" για τα ιδεώδη του Ισλαμ") μετά τον αποκεφαλισμό, τοποθετεί το κομμένο κεφάλι στην πλάτη του νεκρού μεταξύ των δεμένων χεριών του νεκρού. 

Εντύπωση μου προκάλεσαν οι δηλώσεις της μητέρας του Θύματος.

«Ουδέποτε νιώσαμε τόσο περήφανοι για τον γιο μας Τζιμ. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού. Ικετεύουμε τους απαγωγείς να μην σκοτώσουν τους άλλους όμηρους. Όπως ο Τζιμ, είναι και αυτοί αθώοι..» 

Ουδεμία κατηγορία ή διαμαρτυρία για την Κυβέρνησι των ΗΠΑ και τις αποφάσεις του Προέδρου Ομπάμα για βομβαρδισμό των «ευεσεβώνιερέων και «μαχητών» του ισλαμικου Τζιχαντ των ISIS..

Χωρις να το θέλω οι απογευματινές ειδήσεις για τους βερυκοπαραγωγούς και τις απαιτήσεις για την αποζημίωσι των ζημιών τους (για τα χαμένα βερύκοκα), μου υπενθύμισαν ότι η Ελλαδα είναι στον δικό της κόσμο..

Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ

Ιάσων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου