Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Homo aplytous... (άρθρο φωτιά)

1. Το πορτραίτο ενός άπλυτου

Ξεπατικώνω εδώ από θριαμβική δημοσίευση στον γνωστό ιστότοπο Indymedia,με τίτλο:

"Μορφώθηκε" φασίστας στα Εξάρχεια

"Την Δευτέρα 20/10 το απόγευμα εντοπίστηκε και τσακίστηκε φασίστας στην περιοχή των Εξαρχείων. Το ασπόνδυλο που ακούει στο όνομα Ιωάννης Καπτσής (καταγωγή από Σύρο) φορούσε μπλούζα "Pit Bull hellas" την οποία και έχασε μαζί με το τσαντάκι του. Πάνω του βρέθηκαν αποδείξεις αγορών απο την περιοχή των Εξαρχείων (πιθανότατα κάτοικος) και ένα κινητό με επαφές γνωστών φασιστών (π.χ. Λαγός) και άλλων ομοϊδεατών του (π.χ. Γιώργος Χρυσή, Μαρία Χρυσή).

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Υ.Γ. Τον ευχαριστούμε για την απλόχερη δωρεά των χρημάτων του για την ανανέωση της άδειας παραμονής συντρόφου μετανάστη…" [Βλ.κι' ---> εδώ
______________________________
Προσέξτε τώρα τη μεταφυσική λειτουργία της συνθηματολογίας, στον άπλυτο εγκέφαλο των ελληνόφωνων, που ξυλοφόρτωσαν τον άνθρωπο και του κλέψανε τα λεφτά… 
Το σύνθημα «ούτε στα εξάρχεια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» έχει αντικαταστήσει ολοσχερώς την έλλογη σκέψη και τον έναρθρο λόγο!

Ο homo aplytous πιθανόν να πρόκειται για κάποιο νέο είδος ανθρωποειδούς, το οποίο προέκυψε από κυτταρική μετάλλαξη του homo sapiens, στις τυφλές διαδικασίες της εξέλιξης των ειδών.
Η κριτική σκέψη έχει μεταλλαχθεί σε συνθηματολογική σκέψη.

Ο εγκέφαλος του ανθρωπολογικού είδους homo aplytous, φαίνεται ότι αντί να συγκρίνει δεδομένα και να επεξεργάζεται σχέσεις, αφομοιώνει απλές κατηγορικές προστακτικές [συνθήματα], τα οποία εν συνεχεία μεταφορτώνει στο κεντρικό νευρικό του σύστημα, ως εξαρτημένα ανακλαστικά.
Παραδείγματος χάριν: «βλέπεις φασίστα, είναι κακό» ή «βλέπεις μαυρούκο, είναι καλό» κ.ο.κ.

Η απευθείας σύνδεση του κεντρικού νευρικού συστήματος με τις κατηγορικές προστακτικές του συνθήματος, ενεργεί στη συνέχεια, ως διεγερτικό των μυών, για την προγραμματισμένη τέλεση προκαθορισμένων πράξεων.
Κάτι δηλαδή σαν τις ανυψούμενες μπάρες στα διόδια.
Παραδείγματος χάριν: «εισπράττεις 2,10 - σηκώνεις» ή «βλέπεις φασίστα - βαράς!» ή «βλέπεις κουρεμένο χοντρό - σηκώνεις ρόπαλο» κ.ο.κ.
Κάπως έτσι δεν την πλήρωσε και ένας φαντάρος στο Μοναστηράκι, που περίμενε ο άνθρωπος να πάρει τον ηλεκτρικό?
Είδανε στρατιωτικό σάκο οι άπλυτοι και σηκώσανε τις μπάρες [τα ρόπαλα…]

Το είδος homo aplytous ευδοκιμεί σε συνθήκες Μ.Κ.Ο. και δημοσιοϋπαλληλικής σήψης [σαν τους μύκητες] 
Οι πιο πολλοί από δαύτους είναι ικανοί να σφάξουν και τη γκόμενα τους, για έναν διορισμό στο δημόσιο. Μέχρι όμως να έρθει η σειρά τους να διοριστούν, επιβιώνουν λαθραία με αμαρτωλές συμβάσεις τύπου stage, που τους εξασφαλίζουν οι προστάτες τους, μέσω Μ.Κ.Ο.και αντιρατσιστικών οργανώσεων. 
Η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από τον επιούσιον μπάφο και το ημερήσιο μπουνίδι.
Συχνά αναλαμβάνουν ξυλοδαρμούς κατά παραγγελίαν, από επιχειρηματίες που θέλουν να «ζορίσουν» ανταγωνιστές τους. Όταν δεν βρίσκουν εύκαιρο φασίστα να χτυπήσουν, πλακώνονται μεταξύ τους στα γήπεδα.

Σχεδόν όλοι τους πάσχουν από βαριά συναισθηματική αναπηρία. 
Η ΚΟΒΑ, το «στέκι», οι λούμπεν οργανώσεις τους, αντικαθιστούν την οικογένεια που συνήθως τους έχει απορρίψει. Ο «σύντροφος» υποκαθιστά τον αδερφό και ο καθοδηγητής αντικαθιστά τον πατέρα. 
Η ερωτική τους ζωή περιορίζεται σε ξεπέτες και φασώματα. Η απόρριψη που έχουν δεχτεί από τη μάνα τους, τους στρέφει στην αναζήτηση της γυναίκας/τροφού και γι αυτό αναζητούν κυρίως γυναίκες μέσης ηλικίας, τις οποίες αποκαλούν «μιλφάρες» [από τον πορνό όρο milf, που σημαίνει: mother i like to fuck, δηλαδή «η μαμά που θέλω να γαμίσω»]
Είναι όμως ανίκανοι να «ανοιχτούν» συναισθηματικά και γι αυτό οι ώριμες γυναίκες τους ρίχνουν τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη.
Ξεχαρμανιάζουν με συντρόφισσες του ταγαριού, που θεωρούν αστική συνήθεια να πλένουν τα πόδια τους, περισσότερο από μία φορά το μήνα. Ο μόνος λόγος που δεν τους ενοχλεί η μπόχα στις περιστασιακές σχέσεις τους, είναι το γεγονός ότι αυτοί βρωμάνε περισσότερο.
Άλλωστε οι μπάφοι και τα χαπάκια, που καταναλώνουν καθημερινά, ατροφούν τις αισθήσεις.

Η μνήμη τους είναι υπερφορτωμένη από παιδικούς εφιάλτες και απανωτές απορρίψεις.
Η διαρκής επιθετικότητα τους, θυμίζει τον τρόμο αγριεμένου ανθρώπου, που μόλις ξυπνάει από έναν εφιάλτη.
Βαράνε στα τυφλά, δεξιά κι αριστερά, ελπίζοντας πως κάποτε θα ξυπνήσουν από αυτό το κακό όνειρο που είναι ολάκερη η ζωή τους.

Η αρρωστημένη μεταναστολαγνεία τους οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι κάθε τι ελληνικό, τους ξαναγυρίζει στους νηπιακούς τρόμους τους.
Η ελληνική παιδεία, η ελληνική οικογένεια, οι ελληνικοί παραδοσιακοί κώδικες αξιών, τους γυρίζουν τα άντερα, ακριβώς επειδή ξαναβιώνουν τους παιδικούς τους εφιάλτες.
Η μητέρα που νιώθουν ότι τους εγκατέλειψε, ο πατέρας που νιώθουν ότι τους έφτυσε, ο αδερφός που νιώθουν ότι τους σιχαίνεται…
Ότι θυμίζει τη δική τους συλλογική ταυτότητα, το μισούν θανάσιμα, επειδή ποτέ δεν μπόρεσαν να την αφομοιώσουν αλλά αντίθετα ξωπεταχτήκανε από την ίδια την πολιτισμική τους μήτρα.
Για αυτά τα δύστυχα και ανέστια πλάσματα, η ελληνικότητα είναι ο τρόμος του εξόριστου και του πλάνητα, που δεν έχει χώρο να απαγκιάσει στη μεγάλη νύχτα του κόσμου… 

Έτσι πλάνητες και αλητήριοι, εκλογικεύουν τον τρόμο τους για τη χαμένη μήτρα της συλλογικής τους ταυτότητας, σε μίσος για κάθε τι το Ελληνικό και λατρεία για κάθε τι που το αντιμάχεται.
Ο «σύντροφος μετανάστης» αποτελεί τη πιο προσιτή λύση ευκαιρίας, για να αντέξουν την προσωπική τους εξορία. 
Δεν είναι ότι «αγαπούν» τον μετανάστη. Είναι απλώς ότι μισούν τόσο πολύ τον εαυτό τους, που δεν ανέχονται το είδωλο τους, στον καθρέπτη της συλλογικής τους συνείδησης. 

Γι αυτό ακριβώς και τα ηλίθια συνθήματα περί «αγάπης και αδελφωσύνης των λαών» που τους έχουν μπάσει στο άπλυτο μυαλό τους, εκδηλώνονται πάντα με ακραίες πράξεις βίας…


2. Τι γυρεύουν οι άπλυτοι στο παζάρι [των εθνών…] 

Το σημαντικό όμως δεν είναι να ερμηνευθούν οι βασικές ψυχοδυναμικές κινήσεις του είδους homo aplytous αλλά προπαντός να διερευνηθεί το ζήτημα του ποιος τους κινεί και του ποιοι τους εκμεταλλεύονται…

Μεταφέρω εδώ εξαιρετικό σχόλιο του φίλου Καλλίμαχου, που δημοσιεύθηκε στο μπλογκ μου και περιγράφει μια σύγχρονη ιστορία άπλυτης τρέλας, με την συναρπαστική απλότητα των περιστατικών…
Αφηγείται λοιπόν ο Καλλίμαχος…
«…Την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, τρείς νεοεξελθέντες από τη Αστυνομική Σχολή, 'νέοπες' αστυνομικοί κατά το κοινώς λεγόμενον, είχαν λάβει εντολή να βρίσκονται επί της οδού Δεριγνύ δίπλα από την ΑΣΟΕΕ, στο πλαίσιο μιας επιχειρούμενης πάταξης του λαθρεμπορίου που ασκείται συστηματικά εκεί. Κάποια στιγμή, ομάδα ροπαλοφόρων βγαίνει από το πανεπιστήμιο, τους ξυλοκοπεί και τους στέλνει αιμόφυρτους στο νοσοκομείο, τον έναν σε κατάσταση σοβαρή.
Ουδείς θα μάθαινε ποτέ για το περιστατικό, ωστόσο στις 10 Μαρτίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εκδίδει ανακοίνωση όπου δηλώνει ότι στο σημείο επικρατεί "ειδικό καθεστώς" και προειδοποιεί την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι θα... τη μηνύσει για 'ελλειπή διαχείρηση προσωπικού' (δηλαδή για αποστολή των μελών της στο στόμα του λύκου). Η γνωστοποίηση του περιστατικού και της ανακοίνωσης περνάει στα ψιλά των ΜΜΕ, από όπου συστηματικά περνάνε και όλα όσα αφορούν την παραβατικότητα του αριστερού Παρακράτους.
Στις 11 Μαρτίου με το γόητρο της ΕΛΑΣ να έχει θιγεί (τουλάχιστο στα μυαλά των υψηλά ιστάμενών της), οργανώνεται αστυνομική επιχείρηση, κλείνει η Πατησίων και αρχίζει το αριστερίστικο ξεφάντωμα αλα Ελλαδιστάν με πετροπόλεμο και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Την επόμενη ημέρα ξανά. Η πρυτανεία του οικονομικού πανεπιστημίου αποφασίζει το κλείσιμο της σχολής επ'αόριστον, ενώ στα ΜΜΕ η ιστορία κατηγοριοποιείται μαζί με απεργίες νοσοκομειακών γιατρών, διαμαρτυρίες ομολογιούχων και... κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ.
Ο πρύτανης Κ. Γάτσιος διαψεύδει το ότι οι λαθρομετανάστες αποθηκεύουν την πραμάτεια τους στους χώρους της σχολής του (βγάζοντας ηλίθιους όσους περαστικούς Αθηναίους βλέπουν τις ογκώδεις σακούλες) και καταγγέλλει την... αστυνομία για στοχοποίηση της ΑΣΟΕΕ. Αυτό βεβαίως δεν τον γλιτώνει από την δημόσια διαπόμπευση που έρχεται στις 22 Μαρτίου, όταν ακροαριστεροί συγκεντρώνονται μέρα-μεσημέρι στη γειτονιά του για να βανδαλίσουν το σπίτι του με σπρέι και αφίσες όπου αναγράφονταν απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα.
Εν τω μεταξύ, στις 15 Μαρτίου, Συριζαίος αποκαλούμενος 'φοιτητής' (ενώ ο επίσημος Σύριζα πάει χέρι-χέρι με τους ασυλευόμενους τραμπούκους, βανδάλους και λαθρέμπορους) έχει προλάβει να παρουσιαστεί σε δελτίο ειδήσεων καναλιού του ομίλου Αλαφούζου, καταγγέλοντας "ένστολους Χρυσαυγίτες" που "απειλούν" τον υπαίθριο μαχαλά που αποκαλεί 'πανεπιστήμιο'.Αυτά, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, σε ένα από τα αποκαλούμενα πανεπιστημιακά ιδρύματα της ημεδαπής…»
Λίγους μήνες μετά το περιστατικό που μας αφηγείται εδώ από πάνου, ο φίλος Καλλίμαχος έγινε κάποια προσπάθεια από τον πρύτανι του Πανεπιστημίου, να μπει κάποιος έλεγχος στο λεγόμενο «Πανεπιστημιακό άσυλο». Όχι φυσικά τίποτα σπουδαίο και τρομακτικό. Απλώς να υπάρχουν κανα-δυο σεκιουριτάδες στην είσοδο, να ελέγχουν τέλος πάντων αν αυτοί που εισέρχονται εντός του πανεπιστημιακού χώρου κουβαλάνε και δυο καροτσάκια πρέζα ή μοναχά τα φοιτητικά τους συγγράμματα.
Διότι ως γνωστόν, οι πανεπιστημιακοί χώροι έχουνε καταντήσει κρύπτες του πάσα ένα αλλοδαπού κατσαπλιά, που βγάζει τον επιούσιον πουλώντας στο ελληνόφωνο πόπολο ότι μπορεί να βάνει ο νους του ανθρώπου.
Από μία γραμμή φούντα ίσαμε ένα ελικόοπτερο απάτσι…

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεσηκώθηκαν όλα τα στέκια των απλύτων,μαζί με τους αφγανοαλβανικούς θύλακες της πέμπτης φάλαγγας και φυσικά με μπροστάρηδες βουλευτές του Σύριζα παραβίασαν τις πύλες του πανεπιστημίου, στέλνοντας στον φουκαρά τον πρύτανη τελεσίγραφο τύπου ερντογάν…
-Ή κάμεις ότι σου λέμε ή σου το κάνουμε λαμπόγυαλο…
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Σερλοκ Χολμς για να καταλάβει ότι πίσω από τους κάθε λογής άπλυτους, τους συνιστωσοσυριζαίος και τους αναρχοανταρσύες, κρύβονται οι διεθνείς πρεζέμποροι, οι μεγαλολαθρέμποροι των εθνών και η ευρωαμερικανοσιωνιστική καμαρίλα, που σκοπεύει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με αφροασιτκές μάζες.Όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά, για τη δικιά του μάσα!
Κι εδώ που τα λέμε, έχουνε δικιο τα παιδιά.
Διότι αν βγει ποτέ στη φόρα η αλήθεια γι αυτόν εδώ τον δύσμοιρο τόπο, το πόπολο θα πληροφορηθεί ότι όλα αυτά τα καθεστωτικά καθάρματα της αριστεράς, πήρανε τα πτυχία τους, χρησιμοποιώτας τον τσαμπουκά του καταληψία και τις απειλές του αντιφασίστα.
Έτσι και μπει κάποια τάξη στα πανεπιστήμια και οι καθηγηταδες δεν χέζονται απάνω τους και μόνο που ακούνε αντιφά και αντιρά, η αριστερά θα ξεμείνει από πτυχιούχους...

Η αλήθεια είναι απλή.
Πίσω από το είδος Homo aplytous βρίσκονται ακριβώς οι πιο σκοτεινοί μηχανισμοί που οδήγησαν στη χρεωκοπία της Ελλάδας.
Οι λαθρέμποροι και οι μπαταχτσήδες, που διακινούν εμπορεύματα αξίας δισεκατομμυρίων, γράφοντας στ’ αρχίδια τους και τους φουπουάδες και τα τελωνεία και τις ταμειακές μηχανές και τα ΙΚΑ και τα ΟΑΕΕ και όλα όσα πνίγουν τον σωστό ντόπιο επιχειρηματία.
Οι διεθνείς πρεζέμποροι που μπάζουν στη χώρα χιλιάδες μελαμψά βαποράκια, για να μεταφέρουν τον πρεζοθάνατο και την οπιοχαύνωση στην εκφυλισμένη Ευρώπη των καταθλιπτικών.
Η διεθνής των ρότσιλντ και των οικονομικών δήμιων του πλανήτη που θέλουν να βουλώσουν τα στόματα όσων Ελλήνων μιλάνε για πατρίδα, για έθνος, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για εργασιακά δικαιώματα.
Και προπαντός, πίσω από τις οπλισμένες ορδές των απλύτων κρύβονται οι κρατικοδίαιτοι ντενεκέδες της αριστεράς, που μάθανε τόσα χρόνια να απομυζάνε τον μόχθο του λαού, για να βολεύονται αυτοί και τα σόγια τους, στις καλύτερες θεσούλες του πιο σάπιου καθεστώτος, που αναδύθηκε ποτέ επί ευρωπαϊκού εδάφους…

Οι άπλυτοι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τα τάγματα εφόδου της καραβολεμένης αριστεράς, τα κρατικοδίατα ες-ες της ρεμούλας, της μίζας, της αρπαχτής και προπαντός, το ζοφερό αποτέλεσμα της μαζικής μαλάκυνσης ενός λαού, που έχει ήδη δημοσιευθεί το φιρμάνι της εθνικής, πολιτισμικής και ιστορικής του ευθανασίας… 
Και μπορεί μεν, σε ατομικό επίπεδο αυτά τα όζοντα καθαρματάκια να νοσούν από βαρύτατη ψυχική και εγκεφαλική νόσο, ωστόσο μέσα από την υποκινούμενη βία τους, το καθεστώς καταφέρνει να περνάει το ωμό μήνυμα του φόβου.

Δεν είναι απλά το μακρύ χέρι του συστήματος, είναι οι κέρβεροι που εξασφαλίζουν στην κυριαρχία του ελληνόφωνου Άδη, πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να δραπετεύσουν οι νεκροζώντανοίτου… 


Η γνωστή φωτογραφία με ροπαλοφόρο homo aplytous ο οποίος
συνεννοείται με τα ΜΑΤ, που να χτυπήσει.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου,
ο συγκεκριμένος άπλυτος  ήταν υπάλληλος της ΕΘΕΛ.
Οι μισοί από τους άπλυτους σιτίζονται κατά οιονδήποτε τρόπο από το δημόσιο.
Οι άλλοι μισοί απλώς αναμένουν διορισμό..

3 comments:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΟΙ "ΑΠΛΥΤΟΙ" ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ.
    ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΤΡΩΝΕ" ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ......ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Σερλοκ Χολμς για να καταλάβει ότι πίσω από τους κάθε λογής άπλυτους, τους συνιστωσοσυριζαίος και τους αναρχοανταρσύες, κρύβονται οι διεθνείς πρεζέμποροι, οι μεγαλολαθρέμποροι των εθνών και η ευρωαμερικανοσιωνιστική καμαρίλα, που σκοπεύει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με αφροασιτκές μάζες.Όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά, για τη δικιά του μάσα"

    "Η αλήθεια είναι απλή.
    Πίσω από το είδος Homo aplytous βρίσκονται ακριβώς οι πιο σκοτεινοί μηχανισμοί που οδήγησαν στη χρεωκοπία της Ελλάδας."
    Διαφωνω με τις καραμελες αυτες της αριστερας και των προοδευτικων που τις πιπιλουν ολοι..

    Μηπως καποτε εκτος απο τις θεωριες συνονμωσιας δουμε τον φταικτη στον καθρεπτη μας?
    Δεν εχουμε αριστερους ερυθρους και ροζ πουα στην Ελλαδα? Οι αμερικανοι μας τους εστειλα.
    Και μεχρι προτινος και η Χ Α δεν συνηγορουσε ενεργα στη καταληψι της χαλυβδουργικης?
    Μηπως θα πρεπει να δουμε ολη την αληθεια και οχι μονο την επιφανεια των απλυτων?
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να χτυπάς κάποιον φασίστα ή κάποιον που εσύ θεωρείς φασίστα ή γενικότερα κάποιον ο οποίος δεν είναι μέσα στα πρότυπα τα οποία έχεις στο μυαλό σου σε κάνει αυτόματα αντιφασίστα και υπερασπιστή της κοινωνίας. Όταν σπας τρόλεϊ και καίς κάδους αμέσως γίνεσαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν καίς εργαζόμενους (βλ. MARFIN) πολέμιος του καπιταλισμού. Τέλος όταν κάποιοι επιλέγουν διαφορετικό τρόπο ζωής από το συγκεντρώνονται στις πλατείες να σπάνε βιτρίνες να καίνε αυτοκίνητα όπως να πηγαίνουν στην δουλειά τους να βγάζουν χρήματα και να συντηρούν τις οικογένειες τους αυτό ενοχλεί, που ρίσκεται τα λεφτά αφού δεν δουλευετε; και τι προσφέρετε στην κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή