Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τα μόνα Hot Spots που χρειαζόμαστε, είναι αυτά της συγκέντρωσης και καταγραφής ηλιθίων!


Ακούω και ακούω παντού σε όλα τα τσοντοκάναλα τους πανάσχετους, πανηλίθιους και πανύβλακες δημοσιογράφους, πολιτικάντηδες και λοιπούς συνδαιτυμόνες, πως η κυβέρνηση δεν πήρε όσο ήταν καιρός τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει την τεράστια εισβολή των λαθραίων, ούτε προετοίμασε στην ώρα τους τους απαραίτητους χώρους υποδοχής και καταγραφής Hot Spots κλπ κλπ και γιαυτό τώρα ζούμε αυτό το χάος!! 

Πρόκειται περί πραγματικών ηλιθίων τελικού σταδίου. 

Όσες προετοιμασίες και να κάνεις, όσους χώρους φιλοξενίας και καταγραφής να φτιάξεις, εάν δεν πάρεις αποτρεπτικά μέτρα, κάποια στιγμή όλοι οι χώροι φιλοξενίας και καταγραφής θα πλημμυρίσουν από λαθραίους και κατ' επέκταση όλη η χώρα. 

Χωρίς μέτρα αποτροπής και μόνο, όλα τα άλλα λειτουργούν ως πρόσκληση. 

Ε αυτό το πολύ απλό, δεν μπορούν να το καταλάβουν οι μαλάκες αυτοί... 

Η αλήθεια είναι φυσικά εντελώς διαφορετική. Κανείς δημοσιογράφος και κανείς πολιτικάντης δεν ψάχνει για μία σωστή αντιμετώπιση και επίλυση του μέγιστου εθνικού αυτού ζητήματος. Φοβούνται να αντιμετωπίσουν το ζήτημα κατάματα, μη τυχόν και χαρακτηριστούν ως ρατσιστές φασίστες και ακροδεξιοί ή απλά ως κοινοί ανθέλληνες, απλά επιθυμούν τον αφανισμό του τόπου. Μάλιστα κατηγορούν και την Αυστρία και άλλες σοβαρές χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους, πως κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση των Αρχών και Αξιών της Ευρώπης και πως πρόκειται για ακροδεξιές, ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές!!!! 

Δηλαδή οι Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες σημαίνουν πως πρέπει και αυτοί οι λαοί να μετατρέψουν τις χώρες τους σε μπουρδέλο όπως την μετατρέψαμε εμείς...!!!!!! Εμείς βλέπετε με το εντελώς ξέφραγο μπουρδέλο είμαστε οι έξυπνοι φιλάνθρωποι και όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη που θέλουν κλειστά σύνορα για να μην γίνουν και αυτοί μπουρδέλο, είναι οι νεοναζί ηλίθιοι....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου