Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

"Ξεσάλωσαν" οι ...σεξουαλικώς διεστραμμένοι.!

Το εμπόριο της παρακμής, της ξεφτίλας και της ελευθεριότητας των ηθών, συνεχίζεται ακατάπαυστα κλιμακώνοντας τις αισχρές και προκλητικές δραστηριότητές του. 
Αφού έκαναν τη δουλειά τους στην Αθήνα, με οικοδεσπότη τον "προοδευτικό" πρώτο πολίτη αυτής Κύριο Καμίνη, το "Gay" Pride πάει, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιδείξουν κι' εκεί τα αντιαισθητικά τους ...κάλοι. 
Μη χάσουν, θα πρέπει να "παρελάσουν" παντού, να τους δουν όλοι! 
Οι "εκδηλώσεις" των σεξουαλικώς διεστραμμένων θα ξεκινήσουν... σήμερα Παρασκευή στην Πλατεία Εμπορίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, με "παρελάσεις" και ..."αισθησιακή" συναυλία. 
Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ για "ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ και κάθε λογής σεξουαλικώς ανωμάλου" στην πόλη, με ανακοίνωσή της, τονίζει τα κάτωθι: 
"Απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας".

gianniotis

ΥΓ: Δεν έχουμε κάτι εναντίον των σεξουαλικών διαστροφών και ούτε μας ενδιαφέρει το γεγονός για το αν το κάνουν και πως το κάνουν. Περί ορέξεως... Εκείνο όμως που καταδικάζουμε απερίφραστα είναι το ότι, σώνει και καλά, θα πρέπει να ανεχθούμε την δημόσια προβολή μιας "κιναιδικής" ξεφτίλας που οπωσδήποτε θα έχει σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στις ευαίσθητες ηλικίες.  Τρώνε που τρώνε ολημερίς στη μάπα μέσω της TV τα πάσης φύσεως πουσταριά, ας μην τα "απολαύσουν" και στις πλατείες με ...διθυραμβικές παρελάσεις και συναυλίες.
Και κάτι τελευταίο...
Ο όρος "gay", για μένα, ΔΕΝ λέει απολύτως τίποτα. Η σωστή Ελληνική και σύνθετος λέξη είναι "κίναιδος" (ενεργητικός ή παθητικός) και η οποία προέρχεται από το ρήμα "κινώ" = προκαλώ και το ουσιαστικό "αιδώς" = ντροπή.
Τουτέστιν ο κίναιδος: "προκαλεί ντροπή", είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και καλό είναι να μην αμβλύνουμε τις αίσχιστες εντυπώσεις με το "ευγενές" ...gay.!

4 comments:

  1. αφού οι "προοδευτικοί" πιστεύουν ότι στο κρεβάτι του ο καθείς κάνει ό,τι θέλει και είναι κάτι προσωπικό που δεν αφορά τους άλλους(πράγμα που το πιστεύουν και οι "μη προοδευτικοί" γενικά) τότε γιατί πρέπει να γίνει παρέλαση με θέμα το τί κάνει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων στο κρεβάτι; Σχιζοφρένεια 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί νόημα έχουν αυτές οι παρελάσεις τί παριστάνουν ούτε οι ίδιοι δέν καταλαβαίνουν άν θέλουν να κυκλοφορήσουν ημίγυμνοι ελεύθεροι είναι ο νόμος δέν το απαγορεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gay στα βαρβαρικά είναι αυτός που κάνει χαρούλες, δηλαδή η λούγκρα στα δημοτικά Ελληνικά, να τους λέμε λούγκρες λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν υπηρχαν οι ανα τον κοσμο ρουφιανοι του ισραηλ να τους υποστηριζουν και να τους προωθουν με καθε μεσο (ιδε Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων) δεν θα τους ηξερε κανεις. Θα τους φτυνανε και οι ιδιες οι μαναδες τους.

    Τοτε οι σεξουαλικα διεστραμενοι καθε λογης ανωμαλοι θα συνοστιζωντο στο διαμερισμα της Λιανας.


    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή