Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η επανάσταση της… ηλιθιότητας!

Εδώ και καιρό, όχι πολύ, ευτυχώς λίγο, κάποιοι που δηλώνουν «αντιεξουσιαστές» έχουν βρει τρόπο να κάνουν την επανάσταση του. Σπάνε τρόλεϊ και μηχανήματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Μιλάμε για επανάσταση όχι αστεία.

Γιατί πατριώτη, ξέρεις τι κακό έχει κάνει το τρόλεϊ και το μηχάνημα ηλεκτρονικών εισιτήριων στον Έλληνα; Ξέρεις την εξουσία που εκφράζει ο τρολεϊατζής (sic) σε αυτή την κοινωνία; Ξέρεις τι σημαίνει να πας να μπεις στο Μετρό και αυτό το κωλοκράτος να σου ζητάει εισιτήριο; Κι όχι μόνο να σου ζητάει αλλά να βάζει αυτά τα μηχανήματα, εκεί, όρθια, άγρυπνους φρουρούς να σου πάρουν τα λεφτά από την τσέπη… Κι όχι πατριώτη, αυτός ο φασισμός, αυτή η κρατική αλητεία δεν θα περάσει. Θα τα γκρεμίσουμε εμείς οι αναρχοαυτόνομοι όλα τα μηχανήματα για να πάμε κόντρα στο κράτος… Αμ πως! Θα τους δείξουμε εμείς τι εστί επανάσταση, αντίδραση και αούα…

81 μηχανήματα έχουν διαλυθεί ήδη! Νικάμε αδέρφια! Τους έχουμε πάρει αμπάριζα… Θα τους τελειώσουμε… Λίγο μας μένει ακόμη! Απάνω τους μάγκες!

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι, το κάθε μηχάνημα από αυτά που σπας κάνει 4-5 χιλιάρικα ευρώ. Και ξέρεις ρε Τσε Γκεβάρα της κακιάς ώρας, αυτά τα 300-400.000 ευρώ δεν θα τα πληρώσει ο Τσίπρας, ο Μπόμπολας ή ο Μαρινάκης. Εσύ κι εγώ θα τα πληρώσουμε ρε γάτε.

Ο πατέρας σου που δουλεύει για το μεροκάματο (γιατί εσύ έχεις δουλειά το βράδυ οπότε σε κόβω χλωμό να ξυπνάς το πρωί), ο παππούς σου που έχει δει τη σύνταξη του να γίνεται… χαρτζιλίκι και όλοι αυτοί που πλέον πληρώνουν και για να αναπνέουν σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα…

Αυτοί που πολύ θέλουν να κάνουν τη δική τους επανάσταση αλλά όχι όπως την κάνεις εσύ… Με ψευτομαγκιές. Κανονικά. Και θα την κάνουν. Να είσαι σίγουρος μεγάλε ότι θα την κάνουν. Κι εσύ και αυτοί που… πολεμάς (λέμε τώρα), αυτούς ακριβώς να φοβάστε. Τους νοικοκυραίους που δεν έχουν πια να φοβηθούν τίποτα γιατί πολύ απλά δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν. Αυτούς που έχτισαν μια ζωή για εκείνους και για τα παιδιά τους δουλεύοντας σαν τα σκυλιά και είδαν να χάνεται σε λίγους μήνες… Αυτούς που δεν θα σπάσουν το μηχάνημα γιατί το έχουν πληρώσει (κι αυτό) από την τσέπη τους… Τόσο απλά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου