Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ηλίθιε ψηφοφόρε, πλήρωνε τώρα μια στρατιά χαραμοφάηδων!

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς θα λάμβανε μία από τις γενναιότερες αποφάσεις του: Θα έκλεινε το χαμαιτυπείο της ΕΡΤ, απολύοντας πάνω από 1000 χαραμοφάηδες.

Ο γράφων θυμάται με νοσταλγία τις μέρες εκείνες · τις αναπολεί πλέον και μετανιώνει ειλικρινά για τις επιφυλάξεις που τότε είχε διατυπώσει (ως προς τη μεθόδευση, κυρίως, της απόφασης και όχι ως προς την ουσία της).

Το τσίρκο των γραφικών που το βράδυ του "μαύρου" ξεχύθηκε στη Μεσογείων σύντομα θα επιβαλλόταν στη χώρα, θα μας παρέσερνε στη χειρότερη περιδίνηση της νεότερης ιστορίας μας, θα συντηρούσε τα παραμύθια "περί νεκρών της ΕΡΤ" και θα ξαναπαρέδιδε την κρατική τηλεόραση στα κάθε λογής κομματόσκυλα και τεμπελόσκυλα.


Με αποτέλεσμα σήμερα να "απολαμβάνουμε" (δηλαδή να πληρώνουμε θέλοντας και μη) την ΕΡΤ των σούργελων, τύπου Ακριβοπούλου, Γιάμαλη και Κοτρώτσου, και της ανύπαρκτης θεαματικότητας.

Κάτι τελευταίο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως, αφού συνέστησε τη ΝΕΡΙΤ, ο "νεοφιλελεύθερος" Σαμαράς μείωσε στο ήμισυ το χαράτσι για την κρατική τηλεόραση, το οποίο ο "αριστερός" Παππάς θα αποκαθιστούσε το 2015 στα παλιά του επίπεδα.

Τα τελευταία 40 χρόνια ο Κ. Μητσοτάκης και ο Α. Σαμαράς ήταν οι μόνοι ηγέτες που τόλμησαν να "πειράξουν" τις ιερές αγελάδες του δημοσίου. Δυστυχώς οπισθοδρομικές δυνάμεις της κεντροαριστεράς αντέστρεψαν τις ορθές επιλογές τους. Είθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σταματήσει να αναμασά τα περί "μη απολύσεων στο δημόσιο" και να βαδίσει στο δρόμο των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Μαύρο στους καρεκλοκένταυρους, στις βδέλλες της ΕΡΤ! 

1 comments: