Όροι χρήσης.

Στείλτε μας τις έρευνες σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση m2p@otenet.gr και μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας.

Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε την φόρμα που υπάρχει στο τέλος της σελίδας.

Η χρήση της Ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είναι ελεύθερη προς όλους.

Μηνύματα σε Greeklish δεν θα απαντώνται ούτε θα δημοσιεύονται!

• Κάθε υλικό που αποστέλλεται, τίθεται αυτόματα στη διάθεση του blog μας, για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πηγή ή συγγραφέα εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία.

• Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.

Η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του blog είναι http://gianniotis.blogspot.gr

• Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες στο http://gianniotis.blogspot.gr δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης.
Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς το παρόν blog να φέρει καμία ευθύνη.

• Το http://gianniotis.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων (urls/links) οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά και την ποιότητα τους.

• Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε.

• Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του http://gianniotis.blogspot.gr και κάθε ενδεχόμενη τροποποίησή τους διέπονται από το Αμερικανικό Δίκαιο.
Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε servers στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ, με απόλυτη ευθύνη και κρίση του blogger.com.
Η διεύθυνση επικοινωνίας όπως και οι φόρμες εισαγωγής σχολίων είναι στην απόλυτη διάθεση οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όποιων θεωρούν ότι θίγονται από αναρτήσεις ή σχόλια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα.
Κάθε ένσταση, διαφωνία ή διεκδίκηση γίνεται απολύτως σεβαστή και χρήζει άμεσης προτεραιότητας και προσοχής.

gianniotis ©

--